ActualitateLocal

Zile friguroase în regiunea Moldovei

Luni, 9 octombrie, vremea se va menține rece. În nordul Moldovei va ploua, iar la peste 1500 de metri, precipitațiile vor fi mixte.  Vântul va prezenta intensificări la munte și în jumătatea de est a regiunii

Temperaturile maxime, de astăzi, se vor situa între 11 și 18 grade.

La noapte, 9 spre 10 octombrie, vremea va fi rece. Cerul va mai mult noros și, în primele ore ale nopții, izolat, vor mai fi posibile ploi slabe, iar în nordul Carpaților Orientali, precipitații slabe mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în sud și la munte.

Temperaturile minime se vor încadra între 3 și 8 grade.

În următoarele trei zile, 10, 11, 12 octombrie, vremea va fi rece marți, iar de miercuri valorile termice vor crește ușor. Cerul va fi variabil la senin, iar în dimineața zilei de miercuri, în nordul regiunii, vor fi condiții pentru formarea brumei.

Probabilitatea pentru ploi va crește spre finalul intervalului în nordul regiunii. Vântul va mai avea unele intensificări în sud-estul Moldovei și la munte.

Dimineața, pe văile râurilor și în zonele depresionare, vor fi condiții pentru ceață.

Temperaturile maxime se vor situa între 12 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori joi de până la 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 6 și 14 grade, cu cele mai scăzute valori în prima noapte de prognoză, când valorile termice vor scădea până spre zero grade.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button