Un bărbat din Puiești a aruncat benzină peste soția sa și apoi i-a dat foc

O femeie în vârstă de 42 de ani din localitatea Puieşti a fost preluată, joi, de o ambulanţă, cu arsuri de gradele II şi III pe 30% din suprafaţa corporală, susţinând că soţul i-a dat foc folosind benzină, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

“Din câte susţine femeia, arsura s-a produs prin agresiune şi este mai veche de 24 de ore. Femeia a spus că soţul i-a dat foc cu benzină, iar agresorul este plecat de acasă iar ea a sunat la 112. Victima a fost preluată de o ambulanţă C2 din Bârlad şi este acum transportată la Spitalul Judeţean Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, dr. Daniel Ungureanu.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul. Un caz similar s-a petrecut în luna octombrie 2020. Atunci, un bărbat de 49 de ani din localitatea Verendin, judeţul Caraş-Severin, a aruncat cu benzină peste o femeie de 57 de ani şi apoi i-a dat foc. Victima ajunsese în stare gravă la spital. 

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Doi tineri din Băcești au fost reținuți, după mai multe percheziții domiciliare. Polițiștii au găsit o adevărată ”comoară”!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Bărbat din Deleni, prins cu permis de conducere fals

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui  au reținut un bărbat, în vârstă de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *