ActualitateLocal

Șofer beat turtă nu a fost în stare să sufle în aparatul alcooltest: A fost dus la o unitate spitalicească din Murgeni!

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, aflați în serviciu de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier pe drumul național DN 24A, în localitatea Epureni, comuna Bursuci, județul Vaslui, au depistat un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Totodată, întrucât șoferul emana halenă alcoolică s-a încercat testarea acestuia cu aparatul alcooltest, însă fiindcă acesta se afla într-o stare avansată de ebrietate și nu s-a reușit testarea acestuia, a fost condus la o unitatea medicală din Murgeni, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, 4 iulie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoriei Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button