ActualitateLocal

Școala „Mihail Sadoveanu” Vaslui își sărbătorește patronul spiritual

În această săptămână se derulează manifestările dedicate Zilelor Școlii ”Mihail Sadoveanu” Vaslui.

Evenimentul are o însemnătate aparte în acest an, ținând cont de faptul că s-au împlinit 25 de ani de când gimnaziul vasluian și-a deschis larg porțile pentru a-i întâmpina pe primii săi elevi și profesori.

În cei 25 de ani, unitatea școlară a devenit un reper pentru comunitatea vasluiană și un etalon pentru învățământul românesc.

„Este un moment de emoţie, dar şi de mândrie pentru noi, mai cu seamă că, fiind cea mai nouă şcoală din oraş, nu avem o istorie prea bogată în spate, dar avem rezultate care ne fac mândri”, a afirmat Anca Anușca-Popa, directorul Școlii ”Mihail Sadoveanu” Vaslui.

Sărbătoarea a cuprins un spectacol, care a debutat cu intonarea Imnului Național de către corul școlii și a continuat cu momentele artistice pregătite de elevi și profesori, în centrul atenției fiind patronul spiritual, Mihail Sadoveanu.

De asemenea, reprezentanții Primăriei municipiului Vaslui a ținut să-i recompenseze pe elevii cu rezultate remarcabile la concursurile școlare și extrașcolare, inclusiv conducerea gimnaziului primind o plachetă de excelență.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button