ActualitateLocal

Persoane cercetate pentru furt

politia
Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au identificat trei persoane din comuna Mălușteni care au sustras peste 700 de șpalieri de pe raza comunei Blăgești. Pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni efectuează cercetări în mai multe dosare penale în care C. Mihăiță, de 32 ani, G.Bogdan, de 20 ani și R. Daniel, de 19 ani, toți din comuna Mălușteni, sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat.
Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că în perioada aprilie 2014 – martie 2016, cele trei persoane au sustras șpalieri de la mai mulți cetățeni din comuna Blăgești. Faptele au fost comise pe timpul nopții, de pe terenuri extravilane, iar șpalierii erau folosiți de cetățeni în plantațiile de viță de vie.
La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Poliției de Frontieră Vaslui și polițiști din cadrul structurilor de intervenție rapidă au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza comunei Mălușteni. Urmare a perchezițiilor efectuate au fost găsiți 720 de șpalieri pentru care există suspiciunea că au fost sustrași de la persoane din comuna Blăgești. Urmează ca bunurile să fie restituite persoanelor prejudiciate.
Polițiștii continuă cercetările față de cei trei tineri pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button