Anunţuri

Locuri de munca in Norvegia

anofm-400x230
Adecco Norge AS, este una dintre cele mai importante agenţii de recrutare a forţei de muncă din Oslo, Norvegia şi oferă prin Reţeaua EURES România 130 locuri de muncă vacante în următoarele meserii:
– 30 posturi – instalator;
– 20 posturi zugrav;
– 80 posturi – dulgher/tâmplar construcţii;
Descrierea locului de muncă:
– Instalator: Instalarea, repararea şi întreţinerea instalaţiilor din clădirile industriale, comerciale şi rezidenţiale în conformitate cu desenele tehnice, cunoaşterea tehnologiei moderne, lucrări externe şi interne. Se lucrează pe întreg teritoriul Norvegiei.
– Zugrav: Zugrăveli, tencuieli şi pregătirea suprafeţelor în clădiri industriale, comerciale şi rezidențiale, lucru la interioare şi exterioare. Se lucrează pe întreg teritoriul Norvegiei.
– Dulgher/tâmplar construcţii: Construcţii, inclusiv case din lemn în conformitate cu desenele tehnice, cunoaşterea tehnologiei moderne, lucrări exterioare şi interioare. Se lucrează pe întreg teritoriul Norvegiei.
Cerinţele locului de muncă:
– Instalator: Experienţă minim 3 ani (nu mai puţin de 1 an), școală profesională sau curs de instalator, certificat de artizan este de asemenea acceptat, abilităţi de comunicare în limba engleză.
– Zugrav: Experienţă minim 3 ani (dar nu mai puţin de 1 an), abilităţi de comunicare în limba engleză.
– Dulgher/tâmplar construcţii: Experientă minim 3 ani (nu mai puţin de 1 an), școală profesională sau curs dulgher/tâmplar în construcţii, certificat de artizan este de asemenea acceptat, abilităţi de comunicare în limba engleză. Experienţa din străinătate va fi un avantaj, spirit de echipă şi capacitatea de a învăţa limba vor fi apreciate.
Limba străină: engleză, nivel bun;
Salariu: 181,5 NOK brut/oră (19,5 euro brut/oră); se lucrează minim 7,5 ore/zi de luni până vineri.
Durata contractului: Se oferă contracte pe o perioadă lungă de timp într-o companie stabilă, cu posibilitatea de mutare definitivă în Norvegia. Contractul de muncă va începe de la 1 august 2016.
Mod de aplicare: CV în limba engleză la adresa ir@adecco.no;
Termen limită de aplicare: 31.07.2016.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Vaslui interesate de ofertă trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM din Vaslui, strada Spiru Haret nr. 5, et. 1, cam. 24,tel: 0733975397

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button