ActualitateLocal

Două persoane au ajuns la spital după ce au ajuns cu mașina într-un cap de pod la Rateșu Cuzei

Stația de pompieri Negrești a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurarea zonei și a măsurilor PSI, evaluarea victimelor, acordarea primului ajutor și transportul la o unitate medicală de urgență, în urma producerii unui accident rutier în localitatea Rateșu Cuzei, comuna Rebricea, sensul de mers spre județul Iași. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism grav avariat, persoanele din interior fiind deja evacuate. Victimele au fost evaluate și au primit primul ajutor, după care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Conducătorul auto, în vârstă de 70 ani, a suferit traumatisme ale membrelor superioare, în timp ce pasagera din dreapta, în vârstă de 63 ani, acuza dureri în zona abdominală și la membrele inferioare.
Pompierii militari au asigurat măsurile PSI specifice în astfel de cazuri.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button