ActualitateLocal

Concursul internațional de șah „Trofeul Familia Safir”

Competiția de mare interes se află în calendarul oficial al Federației Române de Șah încă din 2015

Concursul anual de șah sponsorizat de Familia Safir are loc anul acesta în perioada 22-24 septembrie la Silver Mall Vaslui și reunește circa 100 de jucători din toată țara și nu numai.

Firma Safir susţine sporturile care promovează un stil de viaţă echilibrat şi sănătos, dar şi un spirit de echipă care defineşte valorile şi bunele practici ale companiei.Compania se implică activ în educarea tinerei generații și oferă constant oportunitatea de a se dezvolta pe mai multe planuri.

Familia Safir susține sportul minții și premiază în fiecare an mințile sclipitoare, încurajând participanții să fie mai buni și să exceleze în ceea ce îi pasionează.

Câștigătorii sunt premiați cu diplome, medalii și premii în bani. De asemenea, Rotiseria Familia Safir oferă sâmbătă tuturor participanților surprize culinare delicioase.

Mutarea decisivă stă acum în mâinile jucătorilor, lecția cea mai importantă este că în spatele fiecărei mutări se află o oportunitate de a învăța și de a crește, iar acest lucru nu trebuie uitat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button