ActualitateLocal

Tânar decedat într -un accident de circulatie

c380x242_politia_rutiera
Aseară, pe raza comunei Vinderei, a avut loc un accident de circulație soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 20 ani. Cauza probabilă a accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de trafic.
În seara de 23 aprilie a.c., la ora 19.31, am fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe raza comunei Vinderei.
Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că accidentul s-a soldat cu decesul unui tânăr, în vârstă de 20 ani, domiciliat în orașul Tîrgu Bujor, județul Galați.
Tânărul s-a deplasat cu autoturismul pe D.C. 74, iar la ieșirea din satul Tălășmani către satul Obîrșeni, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea părtii carosabile. În urma impactului tânărul a fost proiectat din autoturism în exterior. Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat decesul acestuia.
În momentul producerii accidentului tânărul nu purta centura de siguranță. Acesta deținea permis de conducere din luna iunie 2015.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button