ActualitateLocal

Cercetări ale poliţiştilor după ce unui medic de la Spitalul Judeţean i s-a furat portofelul din cabinet

Poliţiştii vasluieni efectuează cercetări pentru furt calificat după ce un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a anunţat că i-a fost sustras portofelul dintr-un cabinet al Secţiei Obstetrică – Ginecologie.

‘La data de 2 octombrie, ora 20.35, Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin 112, de către un cadru medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu privire la faptul că, autori necunoscuţi ar fi pătruns şi sustras un portofel, dintr-un spaţiu al unităţii medicale. În cauză, a fost întocmit dosar penal şi sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor, a recuperării prejudiciului cauzat şi a dispunerii măsurilor legale’, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Spitalul Judeţean Vaslui are încheiat contract cu o firmă de pază. Mai mulţi angajaţi ai unităţii medicale afirmă că unii vizitatori cărora li se permite accesul de la poartă, ajung să pătrundă fără drept în unele saloane sau în cabinete medicale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button