ActualitateLocal

Urmărit internațional depistat la P.T.F. Albiţa

index
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, urmărit internaţional, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu ţigări.

În data de 08 august 2016, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară Radvan S., în vârstă de 43 de ani, cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, conducând un autoturism înmatriculat în România.
La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare emis de autorităţile române, pentru săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu ţigări.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button