ActualitateLocal

Bârlădean prins conducând fără permis pe o stradă din municipiul Vaslui

Polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea unor infracțiuni la regimul siguranței circulației pe drumurile publice.

La data de 19 septembrie 2023, ora 08.06, polițiști Biroului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Decebal din municipiul Vaslui, au depistat și oprit, în vederea controlului, un autoturism înmatriculat în județul Sălaj, condus de către un tânăr de 24 de ani, din Bârlad.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, întrucât conducătorul auto depistat prezenta un comportament suspect a fost testat cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la ketamină.

Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

La data de 19 septembrie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Vaslui l-au reținut pe tânăr, pe o perioadă de 24 ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button