ActualitateNaţional

Autoturism cu plăcuţe de înmatriculare contrafăcute descoperit de poliţiştii de frontieră gălăţeni

IMG 1
Poliţiei de Frontieră Galaţi au oprit în trafic pentru control, pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Romania, condus de cetăţeanul român G. R., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza municipiului Galaţi.
Ca urmare a verificării autoturismului, poliţiştii de frontieră au constatat că pe acesta era aplicat un set de plăcuţe de înmatriculare care nu erau conforme cu cele prevăzute de legislaţie.
Având suspiciuni cu privire la înmatricularea autoturismului în cauză, colegii noştri au efectuat verificări in bazele de date, ocazie cu care au constatat că mjlocul de transport figurează ca având certificatul de înmatriculare şi plăcuţele de înmatriculare reţinute de către Serviciul Poliţiei Rutiere Ialomiţa, din anul 2015.
Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în luna ianuarie, iar vânzătorul l-a asigurat că în câteva săptămâni îi va trimite şi certificatul de înmatriculare, iar despre faptul că plăcuţele de înmatriculare nu sunt conforme nu avea cunoştinţă.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări in cauza sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuţe de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button