ActualitateLocal

Autocar cu zeci de persoane, implicat într-un grav accident rutier, în Vaslui. Cinci persoane, încarcerate. Un om a murit!

Cinci persoane au fost rănite grav, iar una a murit, în urma unui accident rutier produs pe DE 581, în Crasna, județul Vaslui. În accident au fost implicate un autocar cu 40 de persoane și două autoturisme.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite șase victime, dintre care cinci încarcerate, toate într-un autoturism.

Dintre cele șase victime, două persoane se aflau în stop cardiorespirator, două în comă și doar o persoană era conștientă.

Pompierii au făcut manevre pentru descarcerare concomitent cu acțiunile medicilor și paramedicilor pentru stabilizarea victimelor. În cazul uneia dintre victimele aflate în stop cardiorespirator, medicul de pe ambulanța SMURD a fost nevoit să declare decesul.

Celelalte cinci victime au primit primele îngrijiri medicale la fața locului, apoi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button