ActualitateNaţional

Aproximativ 7.000 de ţigarete descoperite în bagajele personale ale unui cetăţean grec

IMG12
Echipa comună de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier a descoperit aproximativ 7.000 de ţigarete de diferite mărci pe care un cetăţean grec intenţiona să le introducă ilegal în România, ascunse în bagajele personale.

În data de 28 iunie a.c., s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul grec Vladimiros M., în vârstă de 41 ani, călătorind cu un autocar, înmatriculat în Grecia.
În urma controlului efectuat, echipa comună a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bagajele personale ale cetăţeanului elen, 6.800 de ţigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză Ucraina şi Federaţia Rusă.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării ţigaretelor în valoare totală de 4.080 lei, în vederea confiscării, iar cetăţeanul grec a fost sancţionat contravenţional cu amenda în valoare de 5.000 lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button