Miruna Lupașcu a obținut prima medalie la un Campionat Mondial


CS ”Liga de Est” Vaslui a punctat la Campionatul Mondial de taekwon-do de la Dublin (Irlanda) și prin Miruna Lupașcu. Vasluianca a avut o contribuție importantă la medalia de argint obținută de România, la proba spargeri forță, junioare.
”A fost foarte frumos. A fost primul meu Campionat Mondial. Pot să spună că sunt mândră de ceea ce am făcut la Dublin. Este loc de mai bine, dar mă mândresc cu realizările mele. Datorită susținerii permanente a antrenorilor, părinților și prietenilor, am avut rezultate foarte bune. Îmi doresc să evoluez în continuare pentru România și să particip la cât mai multe probe. Mă pregătesc cu seriozitate la fiecare antrenament, ca și cum mâine ar fi o competiție oficială”, a spus Miruna Lupașcu.
Anul trecut, sportiva devenea, în premieră, campioană europeană, cu echipa, la tehnici speciale: ”Nu regret că practic acest sport. Doar dacă ești acolo, poți explica sentimentele pe care le trăiești într-o competiție. Taekwon-do-ul mi-a adus atâtea satisfacții, încât pot spune că e o a doua familie”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …