Măsuri de ordine la derby-ul vasluian din liga a-III-a la fotbal

Peste 30 de jandarmi, polițiști, pompieri și polițiști locali vor asigura măsurile de ordine la meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Hușana Huși și Sporting Juniorul Vaslui ce se va desfășura în data de 25.09.2021 pe Stadionul Municipal Huși.

Partida se va disputa începând cu ora 17.00, iar accesul se va realiza începând cu ora 15.00 pe baza biletelor și a certificatului digital al Uniunii Europene privind Covid-19, care va fi verificat de către organizator la intrarea în stadion prin scanarea codului QR cu aplicația mobilă ,,Check DCC”. Nu este necesară prezentarea certificatului digital, cu ocazia accesului în stadion, pentru persoanele care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

Întrucât în municipiul Huși incidența cazurilor de COVID–19 este mai mică de două cazuri la mia de locuitori, numărul spectatorilor prezenți în tribune se va limita la 75% din capacitatea stadionului. 

Jandarmeria Vaslui recomandă participanților să respecte măsurile de protecție individuală pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, să se delimiteze de orice formă de violență iar, la nevoie, să apeleze cu încredere la forțele de ordine aflate în dispozitiv. 

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Aproximativ 1.200 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore în judeţ

Un număr de 1.174 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore, la nivelul …

Activități de prevenire în rândul elevilor

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier împreună cu polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară derulează activități …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *