ActualitateLocal

Vasluian oprit în trafic pe o stradă din oraș, după urmărire ca-n filme: era sub influența drogurilor!

Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe raza localității Rediu, se deplasează spre Vaslui un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive. 

Polițiștii vasluieni au identificat autoturismul sesizat pe raza localității Pușcași si au procedat la urmărirea acestuia, oprindu-l în trafic pe strada Mihail Kogălniceanu, din municipiul Vaslui.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, a fost testat cu aparatul Drug-test, rezultatul fiind pozitiv la două substanțe. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button