ActualitateLocal

Tânăr din Băcești a lovit cu cruzime un bătrân, pe care l-a deposedat de o sumă de bani

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Băcești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei tâlhării calificate.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din comuna Băcești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 28 octombrie 2023, în localitatea Băcești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, la data de 28 octombrie 2023, ora 18:30, persoana bănuită de comiterea infracțiunii cercetate, prin folosirea violenței (a lovit în mod repetat cu pumnul în zona feței), a deposedat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din comuna Dumești, județul Vaslui, de o sumă de bani.

Patrula de poliție din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Negrești, deplasată în temeiul sesizării, a depistat, în scurt timp, un bărbat cu semnalmentele care au fost furnizate de către persoana vătămată, pe trotuarul din zona unui local de alimentație publică, în localitatea Băcești.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști.

Prejudiciul rezultat în urma săvârșirii infracțiunii, estimat la 1.300 de lei, a fost recuperat în proporție de 50%.

La data de 29 octombrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

 Ulterior, față de acesta, Judecătoria Vaslui a luat măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button