ActualitateLocal

Tânăr de 22 de ani din Negrești reținut după ce a fost prins conducând fără permis și sub influența drogurilor

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Negrești, județul Vaslui, bănuit de comiterea unor infracțiuni la regimul siguranței circulației pe drumurile publice.

La data de 18 septembrie 2023, ora 23.20, polițiștii negreșteni aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 207E în localitatea Valea Mare, orașul Negrești, județul Vaslui, au depistat și oprit, în vederea controlului, un autoturism înmatriculat în județul Bacău, condus de către un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, întrucât conducătorul auto depistat prezenta un comportament suspect și incoerență în vorbire, a fost testat cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la cannabis.

Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

La data de 19 septembrie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Poliției Orașului Negrești l-au reținut pe tânăr, pe o perioadă de 24 ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Poliției Orașului Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button