ActualitateLocal

Sărbătoarea dansului la ”Ritmurile Tinereții”


La sfârşitul săptămânii s-a desfăşurat cea de a 25-a ediţii a Festivalului de gimnastică şi dans “Ritmurile Tinereţii”, eveniment organizat de Casa de Cultură “Constantin Tănase” şi Primăria Vaslui, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. Sute de copii au concurat pe durata a două zile, organizatorii anunţând că pe scenă au urcat peste 100 formaţii de la peste 50 de grădiniţe şi şcoli.
”Suntem bucuroşi că putem duce mai departe tradiţia acestui concurs şi că elevii, profesorii, sunt în receptivi la acest eveniment. Ne bucură şi faptul că avem înscrise în concurs multe formaţii din mediul rural, semn că manifestarea noastră oferă acestor copii un spaţiu de desfăşurare şi afirmare accesibil. Este evident că juriul, format din profesionişti, va avea o sarcină grea”, a spus Ionel Bordeianu, directorul Casei de Cultură “Constantin Tănase” Vaslui.
Micuţii au etalat costume viu colorate, pentru a-i încânta pe membrii juriului atât prin ţinută, cât şi prin dans. Aceştia au prezentat tot felul de stiluri, de la dans popular, clasic, dans modern, aerobic, ţigănesc, oriental, latino, până la stilurile rock & roll şi hip-hop.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button