ActualitateLocal

Ruginoasa s-a mutat la Vaslui


Nu mai puțin de cinci fotbaliști au fost transferați de CSM FC Vaslui de la Unirea Ruginoasa. Tot de la reprezentanta ligii a patra din Iași a mai fost adus și antrenorul Cristian Ungureanu, care va fi folosit și ca jucător.
CSM FC Vaslui mizează pe o promovare în liga a treia. În afară de fuziunea dintre ASS FC Vaslui și CSM Vaslui, conducătorii noului club au promovat pe bandă rulantă. Cei mai mulți au fost aduși de la Unirea Ruginoasa, echipă care s-a bătut la titlu în județul Iași.
Șase jucători au fost aduși de la formația ieșeană, dacă îl punem la socoteală și pe tehnicianul Cristi Ungureanu: fundașii Cosmin Frij, Adrian Călmățui și Vlăduț Alexa, mijlocașul Ionuț Miron și atacantul Adrian Caragea.
În meciul de cupă, cu ACS Moara Domnească, Caragea a bifat prima dublă în tricoul galben-verde, iar antrenorul Ungureanu a înscris golul 6, în prelungirile partidei. Hatrick-ul aparține lui Alin Abuzătoaei, fost component al echipei Steaua.
Un alt transfer de marcă este Andrei Sărițanu, de la Bradu Borca, liga a patra din Neamț. Pe lângă aceștia au mai fost aduși portarul Flavian Butnaru, de la FC Vulturești, Alexandru Ciolacu și Pavel Mănălău, de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, și Andrei Chipcea, de la Viitorul Văleni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button