ActualitateLocal

Polițiștii vasluieni au sancționat mai mulți șoferi indisciplinați în trafic

Polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sprijiniți de polițiștii rutieri și de cei de ordine publică ai Poliție Orașului Negrești, au acționat preventiv-reactiv, pe drumurile publice din orașul Negrești și din comunele arondate, în special pe cele cu un risc rutier ridicat, pentru pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În cadrul activităților derulate la cele 7 filtre instituite, la care au participat 10 polițiști, au fost verificate aproximativ peste 70 de vehicule, fiind legitimate peste 80 de persoane și testate alcoolscopic peste 25 de conducători de vehicule.

 În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcări ale O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și legislației conexe, în valoare de peste 20.000 de lei. De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere (pentru depășirea limitei legale de viteză) și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare (valabilitate expirată I.T.P. și constatarea de defecțiuni tehnice).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button