ActualitateLocal

ORA PĂMÂNTULUI, marcată la Vaslui!

Ca în fiecare an, la sfârșitul lunii martie, Consiliul Județean Vaslui și Primăria municipiului Vaslui se alătură celui mai mare eveniment de mediu – ORA PĂMÂNTULUI!

În această seară, în intervalul orar 20.30 – 21.30, vasluienii au fost prezenți la o manifestare de conștientizare cu privire la problemele legate de mediul înconjurător.

Pentru o oră, luminile din centrul Vasluiului au fost stinse, pentru a atrage atenția la nivel global asupra schimbărilor climatice.  

„Am fost alături de tineri în această seară asistând la un concurs cu întrebări despre mediu, la care liceenii vasluieni s-au descurcat foarte bine. Ora Pământului reprezintă un important instrument de sensibilizare și conștientizare cu privire la necesitatea derulării unor acțiuni de combatere a schimbărilor climatice și de promovare a soluțiilor ecologice alternative”, a precizat Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Pe lângă momentele artistice, cei prezenți au luminat cerul Vasluiului cu sute de lampioane colorate, un gest simbolic prin care Consiliul Județean Vaslui atrage atenția asupra a ceea ce putem face pentru a proteja planeta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button