ActualitateLocal

O autospecială de gunoi s-a răsturnat la Secuia. Traficul a fost blocat mai bine de o jumătate de oră!

Traficul de DN 24, între localităţile Secuia şi Crasna, a fost blocat mai bine de jumătate de oră, după ce ce în zonă un autocamion încărcat cu deşeuri s-a răsturnat.

Conducătorul auto a fost rănit şi a primit primele îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, după care a fost transportat la spital.

„În accident a fost implicat un autocamion în care se afla doar conducătorul auto. Ansamblul era format din capul tractor şi două containere remorcate. La sosirea echipajelor de intervenţie, conducătorul auto era uşor blocat şi necesita îngrijiri medicale, camionul fiind răsturnat pe carosabil. Timp de circa 30 de minute, circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers. Şoferul în vârstă de 63 ani a primit îngrijiri medicale în ambulanţă, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, victima fiind diagnosticată preliminar cu policontuzii în urma producerii unui accident rutier. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI şi au curăţat carosabilul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button