ActualitateLocal

Nesimtirea se plateste! Amendata cu 600 de lei pentru ca a abandonat gunoaiele pe camp


În ziua de 04.09.2017, în jurul orei 17.45, polițiștii locali aflați în serviciul de patrulare pe strada Dimitrie Cantemir au constatat faptul că pe marginea străzii sunt depozitate deșeuri reciclabile, vegetale, precum și deșeuri provenite din lucrări de construcție. Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că deșeurile aparțin numitei O. Georgiana în vârsta de 30 de ani, din municipiul Vaslui. Polițiștii locali au luat legătura cu persoana menționată, iar aceasta a recunoscut faptul că a efectuat lucrări de curățenie și renovare în apartamentul pe care îl are în proprietate, iar deșeurile rezultate le-a dus la locul indicat mai sus. I s-a întocmit proces verbal de contravenție cu aplicarea sancțiunii amenzii în cuantum de 600 lei, conform prevederilor art. 4 pct. 5 din H.C.L. nr. 66/2009. Totodată contravenienta s-a angajat să ridice deșeurile depozitate în locul respectiv și să le predea către o unitate autorizată în acest sens. La data de 05.09.2017 reprezentanții GOSCOM SA ne-au comunicat faptul că aceasta și-a respectat angajamentul.
Pentru prevenirea acestor fapte, polițiștii locali vor continua monitorizarea depozitării deșeurilor, precum și a punctelor de colectare în scopul identificării persoanelor care depozitează deșeuri în locuri neautorizate, precum și a celor care sustrag cantități mari de deșeuri reciclabile din pubelele de colectare.
Pe această cale, apelăm la spiritul civic al cetățenilor municipiului Vaslui și le transmitem rugămintea de a se conforma și a respecta regulile de conviețuire socială, mulțumind celor care înțeleg importanța menținerii unui oraș curat!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button