ActualitateLocal

Moldovean căutat de autoritățile din Germania pentru infracțiuni economice prins la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţaau depistat şi predat autorităţilor competente, în vederea dispunerii măsurilor legale, un bărbat în vârstă de 29 de ani, căutat de autorităţile din Germania pentru infracţiuni economice și trafic de influență.

În data de 09 iulie a.c, în jurul orei 14.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un bărbat cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, în vârstă de 29 de ani.

„La control, colegii noştri au constatat că pe numele persoanei există o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile din Germania, la data de 20.06.2023, acesta fiind cercetat pentru infracţiuni economice și trafic de influență”, a spus Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iași.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button