ActualitateLocalPolitică

Lucian Braniște: „Am găsit la PSD oameni care au apreciat munca mea de viceprimar!”

Lucian Braniște este candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Vaslui. Cu o experiență de patru ani în administrație, actualul viceprimar susține că este pregătit să facă pasul pentru a conduce frâiele comunității.

Deși a fost ales viceprimar pe listele PNL, Lucian Braniște consideră că la PSD a găsit oameni care îi apreciază munca depusă până acum și că doar așa poate să-și ducă mai departe proiectele inițiate pentru modernizarea Vasluiului.

„În ultimii patru ani am trăit tot timpul printre oameni, dialogând cu ei, lucrând pentru Municipiul Vaslui. Când am intrat pentru prima dată pe ușa Primăriei Vaslui în calitate de viceprimar mi-am promis că voi contribui la dezvoltarea și modernizarea municipiului. Acum candidez la funcția de primar pentru că vreau să mă țin de această promisiune! Voi candida din partea PSD Vaslui pentru că aici am găsit oameni care au apreciat munca pe care am depus-o în acest mandat. Cu această ocazie, vreau să mulțumesc domnului primar ing. Vasile Pavăl, pentru încrederea și susținerea acordată, domnului deputat Solomon Adrian, președintele Organizației Județene PSD Vaslui, cât și celorlalți colegi social-democrați care sunt alături de mine! Tuturor le promit că voi face tot ce depinde de mine să câștigăm alegerile din 9 iunie!”, a transmis Lucian Braniște.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button