ActualitateLocal

Invitație la Festivalul comunei Hoceni

Locuitorii din Hoceni, dar şi cei din comunele învecinate sunt aşteptaţi, duminică, 6 august, la cea de-a XXV-a ediţie a „Festivalului Comunei Hoceni”.

Şi de această dată, primarul Vasile Ţabără a pus la punct o manifestare diversificată, pe gustul tuturor.

Ziua va începe cu întreceri de fotbal, tenis de masă (simplu, dublu), șah, concursul „Prinsul purceilor”, concursul de bătut cuie, concursul de doborât și secționat copaci, precum și o incitantă întrecere de tip exalton.

Începând cu ora 19, pe scena Teatrului de Vară vor urca Mihaela Gurău, Delia Gandore, Petruța și Oana Radu. Spectacolul va fi completat de artiştii locali, Fanfara de copii din comună şi se va încheia cu un foc de artificii.

„Doresc cu acest prilej să ne reamintim ce înseamnă viaţa frumoasă şi distracţia. De muncă suntem sătui cu toţii, iar distrându-ne, cred că mai eliminăm din stres. Doresc ca evenimentul să reprezinte continuarea unei tradiţii, în semn de recunoştinţă şi respect pentru locuitorii acestor meleaguri. Vă aşteptăm cu drag să luaţi parte la activităţile desfăşurate pe întreg parcursul zilei”, a declarat Vasile Ţabără, primarul comunei Hoceni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button