ActualitateLocal

Încă o victimă a focului: Un bătrân din Sofronești scos fără suflare dintr-un incendiu

Detașamentul de pompieri Vaslui și Garda II Negrești au intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Sofronești, comuna Todirești. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul imobilului. După pătrunderea în locuință, pe hol, a fost găsit în stare de inconștiență un bărbat în vârstă de aproximativ 80 ani. După ce victima a fost evacuată din locuință, aceasta a fost predată echipajului ambulanței SAJ Vaslui care a și început manevrele de resuscitare. Din nefericire, cu toate eforturile depuse de echipajul medical, victima incendiului nu a putut fi salvată.

Pompierii militari au continuat operațiunile de stingere, incendiul fiind lichidat în limitele găsite. Au ars piese de mobilier, o ușă, o fereastră, aproximativ 12 metri pătrați tavan, diverse materiale plastice și textile.

Au fost salvate celelalte camere ale locuinței. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Cercetările sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button