ActualitateLocal

Improvizația, un concept de succes pe scena Festivalului TinFestEU

Cea de-a doua ediție a Festivalului TinFestEU de la Vaslui a debutat cu un spectacol de improvizație, coordonat de actorul vasluian Vlad Gălățianu.

Sala Studio de la Casa de Cultură „Constantin Tănase” s-a dovedit prea mică, pentru un public dornic să petreacă alături de actori consacrați sau de tineri pasionați de teatru.

Astfel, improvizația a reprezentat un concept de succes pe scena festivalului, iar publicul a fost curios să vadă repertoriile sugerate de actori, participând activ la subiectele improvizate.

A fost o seară în care actorii Doina Anatoli, Pavel Bârsan, Vlad Pasencu și Vlad Gălățianu, alături de tinerii talentați Teodora, Sara, Bianca, Daria, Elena, Costică, Tudor și Denis, au fost în prim plan și s-au bucurat de aprecieri, dovadă fiind aplauzele îndelungi de la final.

TinFestEU continuă vineri, 29 septembrie, cu spectacolul „Romeo și Julieta”, pus în scenă de Teatrul Mic din București, având în prim plan pe actorul vasluian Marian Olteanu, cunoscut publicului din România din serialul TV „Clanul”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button