EducatieLocal

Curs festiv la Liceul “Emil Racoviţă”

DSC_7204
O nouă generaţie de elevi ai Liceului “Emil Racoviţă” (LER) Vaslui şi-au luat zborul către noi orizonturi. Conducerea liceului vasluian a ţinut să-i cinstească în cadru festiv, strigând pentru ultima oară cataloagele. Cei peste 100 de proaspeţi absolvenţi au răspuns prezent, iar momentul festiv a fost unul încărcat de sentimente, nelipsind lacrimile de fericire, ţinând cont că dascălii acestei şcoli se despart de o altă generaţie promiţătoare.
“Este un moment emoţionant, ţinând cont că ne despărţim de o nouă generaţie de elevi. Suntem foarte bucuroşi că am ajuns la un capăt de drum cu ei. Suntem foarte mândri de ceea ce au realizat şI de faptul că au fost elevii liceului nostru. Anii de liceu rămân unici în viaţa fiecăruia. Porniţi spre lumea celor patru puncte cardinale plini de speranţe, însă gândurile voastre rămân aproape de şcoală. Mult succes la bacalaureat”, a spus Daniel Hulubei, directorul LER Vaslui.
Proaspeţii absolvenţi au fost felicitaţi de primarul Vasile Pavăl, care a ţinut să le ureze mult succes tuturor elevilor la examenul de bacalaureat.
“Perioada celor patru ani s-a scurs destul de repede. Pentru voi cred că s-a scurs frumos. Aţi avut prilejul să-i aveţi aproape peprofesori, să legaţi prietenii, au rămas amintiri şi sper să vă poarte pe mai departe. ~nsă, să nu uitaţi niciodată de strada Huşului”, a spus primarul Vasluiului.
Şef de promoţie în acest an este Adelin Stanciu, care a primit o statuietă din partea conducerii liceului, care să-i amintească de perioada de licean de-a lungul vieţii.
“Liceul a reprezentat pentru mine perioada în care m-am realizat, mi-a demonstrat de ce suntem capabili, ne-a pus la încercare şi ne-a pus în faţa primelor lecţii despre viaţă. Anii de liceu nu se vor uita niciodată. Vor rămâne gravaţi în inima fiecăruia”, a spus Adelin Stanciu.
DSC_7202DSC_7206

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button