ActualitateLocal

Condamnat pentru deținere de droguri, căutat de autorități, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova căutat de autorităţile din România, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 75 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de deținere de droguri.

În ziua de 20 iulie a.c, în jurul orei 04.06, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pasager într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, un bărbat cu cetățenie română și Republica  Moldova, în vârstă de 28 de ani.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din România, acesta fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 75 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de deținere de droguri”, a precizat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button