ActualitateLocal

Comuna Laza a fost în sărbătoare!

Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului a fost prilej de petrecere în comuna Laza. De ziua satului, autorităţile locale au derulat o serie de acţiuni pe parcursul întregii zile.

Ziua comunei Laza a început Centrul Cultural, unde a fost organizat un simpozion de istorie locală. În acest an a fost evocată personalitatea poetului nepereche Mihai Eminescu, localitatea Laza având onoarea de a-l avea oaspete în perioada în care a fost revizor școlar.

„Împreună cu primarul Ionuț Pușcașu am decis să continuăm povestea aceasta, fiindcă este o poveste despre ce înseamnă Laza, iar seminarul de astăzi a adus în discuție momente din istoria acestei comune, care merită să fie cunoscute de tânăra generație. Felicit organizatorii pentru activitățile organizate de hramul comunei, care au adunat oameni de pe toată Valea Racovei, iar în viața unei comunități e nevoie și de astfel de momente de relaxare, revedere cu cei dragi și petrecere”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

După amiază, localnicii şi nu numai au fost invitaţi la un spectacol artistic, unde cap de afiş a fost cunoscuta solistă de muzică populară, Mioara Velicu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button