ActualitateLocal

Competiţii sportive organizate la Bârlad în cadrul Săptămânii Europene a Mobilităţii

Primăria Bârlad va organiza în perioada 16 – 22 septembrie o serie de competiţii sportive, în cadrul Săptămânii Europene a Mobilităţii.

Vor fi organizate un concurs de ciclism, un cros al copiilor, la care pot participa elevi de la clasele pregătitoare şi clasele I – VIII şi un turneu de fotbal.

„Primăria Bârlad se alătură şi în acest an evenimentelor dedicate Săptămânii Europene a Mobilităţii. Aşa cum am făcut şi în cursul anilor trecuţi, participăm cu resursele financiare necesare derulării în bune condiţii a competiţiilor sportive şi ne dorim ca la aceste evenimente cetăţenii să fie prezenţi în număr cât mai mare”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Bârlad.

Tot în cadrul Săptămânii Europene a Mobilităţii, o zi va fi dedicată transportului ecologic, iar cetăţenii municipiului Bârlad vor putea circula în mod gratuit cu mijloacele de transport în comun, pentru a renunţa la deplasările cu autoturismele personale.

Săptămâna Europeană a Mobilităţii este o manifestare europeană anuală, autorităţile din localităţile participante la acest eveniment fiind încurajate atât să realoce spaţii traficului nemotorizat, cât şi să creeze şi să lărgească spaţiile destinate activităţilor sportive şi, în general, activităţilor şi mişcării în aer liber.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button