ActualitateLocal

Cea mai frumoasă poveste de dragoste din toate timpurile, pe scena TinFest.EU

Teatrul Mic din București a venit pe scena Festivalului TinFest.EU cu piesa „Romeo și Julieta”, spectacol care a zugrăvit o altă variantă a „celei mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile”.

Printre personajele lui Shakespeare s-a regăsit și actorul vasluian Marian Olteanu, care a reușit să-l redea cu o acuratețe remarcabilă pe Romeo, eternul îndrăgostit. La final, îndrăgitul actor s-a bucurat de aprecierile publicului, recunoscând că s-a simțit cu adevărat ca acasă, deși recunoștea că nu a mai fost pe scena Casei de Cultură „Constantin Tănase”, de prin clasa a patra, când a participat la un festival de gimnastică și dans.

A fost o seară relaxantă, în care s-a râs, iar publicul vasluian a dovedit că poate fi copleșit de sentimentul iubirii și prin ochii regizorului Liliana Pană, care a oferit o versiune originală a piesei, în care a predominat sentimentul vinovăției.

Aplauzele de la final au fost pe deplin meritate, iar actorii Teatrului Mic au promis că văr reveni la anul pe scena Festivalului Umorului „Constantin Tănase”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button