Campioanele mondiale, Lorena Ostase și Sonia Vasiliu, promotoarele handbalului la sate


În acest an, proiectul ”Handbalul în școlile de la sate” promovează imaginea a două campioane mondiale la juniori. Este vorba despre vasluiencele Lorena Ostase și Sonia Vasiliu. Cele două tinere handbaliste apar pe banner-ul turneului și sunt date ca exemple pentru elevii participanți.
”Handbalul la Vaslui este un sport de tradiție și avem cu ce ne mândri. Lorena și Sonia sunt cele mai proaspete exemple despre ceea ce înseamnă handbalul de performanță. Ele pot fi un model pentru tinerele generații”, a declarat Liviu Gugleș, inițiatorul turneului.
”Handbalul în școlile de la sate” a ajuns la a treia etapă zonală, cea de la Bârlad, unde șapte echipe de băieți și opt de fete au luptat pentru câștigarea turneului.
”Competiția a reunit un număr mare de participanți, 67 băieți și 78 fete, iar pentru etapa etapa finală din 8-9 decembrie, are se va desfășura la Vaslui, au fost selecționați de către profesorii de la LPS Vaslui, 20 băieți și 18 fete. Mulțumim pentru colaborare conducerii Școlii Gimnaziale ”George Tutoveanu” și conducerii Colegiului Tehnic „Al. I. Cuza” din Bârlad”, a precizat Liviu Gugleș.
Următoarea etapă se va desfășura la Vaslui, în perioada 17-18 noiembrie.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Constantin Grosu a intrat în gura presei!

În cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui, a ținut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *