ActualitateLocal

ARESTAT PREVENTIV PENTRU SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNILOR DE UCIDERE DIN CULPĂ ȘI PĂRĂSIREA LOCULUI ACCIDENTULUI


Un bărbat de 29 de ani, din comuna Ciurea, județul Iași a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Astăzi, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a lui L. Marian, în vârstă de 29 de ani, din sat Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.
În seara de 14 ianuarie a.c., în timp ce bărbatul se deplasa cu un autoturism pe D.J 248, pe raza localității Rebricea, din direcția Iași către Vaslui, a lovit cu mașina o femeie care se afla pe marginea părții carosabile. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locului faptei, fără a anunța organele de poliție despre eveniment.
Cadrele medicale deplasate la locul accidentului au constatat decesul femeii.
În urma probatoriului administrat de către poliţiştii rutieri, L. Marian a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat ulterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button