ActualitateLocal

Accidente grave de circulație

accident-mas-politie-si-indicator-295x180
Două persoane au devenit victime ale accidentelor de circulaţie produse în ultimele 24 de ore pe şoselele din județul Vaslui. Cercetările efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri au concluzionat că nesupravegherea unui minor, respectiv abaterea comisă de un biciclist, sunt principalele cauze ce au generat aceste evenimente.

În seara de 19.06.2016, pe un drum sătesc din localitatea Râșești, comuna Drânceni, s-a produs un accident de circulație grav, accident în urma căruia un copil de 2 ani și 8 luni a decedat.
Polițiștii Biroului Rutier Huși și Postului de Poliție Drânceni au efectuat cercetarea la locul accidentului stabilind că C. Ionela, în vârstă de 38 ani, din comuna Drânceni a condus un autovehicul având direcția de deplasare Râșești către D.E. 581. În dreptul unei locuințe, un băieţel în vârstă de 2 ani și 8 luni, fiind nesupravegheat, s-a angajat in traversarea drumului, fiind surprins şi accidentat de autoturism. Echipajul medical ajuns la locul accidentului a constatat decesul copilului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.

Un alt accident de circulație grav s-a produs în aceeași seară pe pe D.N. 15 D, pe raza comunei Dumești. Din primele cercetări efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Negrești a rezultat că D. Vasile, în vârstă de 27 ani, din municipiul Vaslui a condus un autovehicul din direcția Roman către Vaslui, iar pe raza localității Dumești a accidentat un biciclist, în vârstă de 50 ani, domiciliat în comuna Dumești. Biciclistul avea aceeași direcție de deplasare, însă circula pe mijlocul părții carosabile. Conform afirmațiilor conducătorului auto, în momentul în care autoturismul a ajuns în dreptul său, biciclistul s-a apropiat de autoturism și a fost lovit cu partea stângă față.

Victima a fost preluată de un echipaj al ambulanței, însă urmare a leziunilor grave a decedat pe timpul transportului către spital.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.

În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-au produs cele două accidente grave.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button