ActualitateLocalSocial

Vineri, 12 mai, este organizată o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui va organiza vineri, 12 mai, Bursa generală a locurilor de muncă.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au şansa de a intra pe piaţa muncii la Bursa generala a Locurilor de Muncă, ce va avea loc la sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională Vaslui, în foaierul Teatrului „Victor Ion Popa” din Bârlad şi sediul Casei de Cultură „Alexandru Giugaru” din Huşi.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurențe loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Bursa Generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Agenţii economici care vor participa la Bursă vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Pentru a rezerva standuri destinate recrutării, angajatorii sunt rugaţi să transmită oferta de locuri de muncă vacante la următoarele adrese:

Vaslui: la sediul ALOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, sau email: doina.rotaru.vs@anofm.gov.ro;

 Bârlad: la sediul ALOFM Bârlad din B-dul Epureanu, nr. 8, emal: elena.ibanescu.vs@anofm.gov.ro ;

 Huşi: la sediul ALOFM Huşi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, email: serinela.haj.vs@anofm.gov.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button