ActualitateLocal

VIDEO: O furtună a făcut prăpăd prin județ! Drumul dintre Perieni și Pogana a fost blocat!

Județul Vaslui a fost afectat de furtuni și ploi torențiale. A fost cod roșu de vreme severă imediată în județul Vaslui, cu grindină de mari dimensiuni, averse torențiale care au cumulat 50…60 l/mp, vijelie, frecvente descărcări electrice.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu 2 autospeciale si echipaje specializate pe DJ 243 între localitatea Perieni și localitatea Pogana pentru îndepărtarea aluviunilor produse în urma precipitatiilor si pentru înlesnirea accesului unei ambulante din cadrul SAJ Vaslui ce se deplasa pentru acordarea primului ajutor medical unei femei din localitatea Cărjoani,com. Pogana.

La fața locului au fost inspectorul șef al IJSU Vaslui, colonel Mihai-Ciprian Mitrea, și prefectul judetului Vaslui, Mircea Gologan.

În ajutorul pompierilor au venit echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) al comunei Pogana și comunei Perieni, precum și un echipaj din cadrul IPJ Vaslui.

În prezent, circulația a fost deblocată pe un singur sens. Se lucrează în continuare pentru deblocarea totală a drumului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button