ActualitateLocal

VIDEO/ Maşină lovită de tren în comuna Tutova

O maşină a fost lovită, duminică, de trenul IR 1866 Galaţi – Iaşi, la o trecere la nivel cu calea ferată, pe DJ 243, în apropiere de localitatea Criveşti, din comuna Tutova, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD tip B2, la faţa locului fiind trimisă şi o ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

„Un autoturism în care se aflau două persoane a fost lovit de trenul IR 1866, care se deplasa pe relaţia Galaţi-Iaşi. Cele două persoane aflate în autoturism s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenţie şi au fost găsite conştiente şi cooperante. Persoanele aflate în autoturism au fost evaluate medical. O femeie în vârstă de 24 ani acuza dureri la nivelul membrelor inferioare, al toracelui şi abdomenului, aceasta fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal “Elena Beldiman” Bârlad. Pasagerul din dreapta a fost evaluat şi nu a necesitat îngrijiri medicale.
Persoanele aflate în tren au fost evaluate, însă nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Locomotiva trenului a fost avariată, fiind necesară înlocuirea acesteia pentru ca trenul să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button