VIDEO/ Două familii cu 4 copii au rămas sub cerul liber! Acum au nevoie de ajutorul nostru pentru a avea din nou o casă!

Caz cutremurător în localitatea Țifu din comuna Banca. Două familii, cu 4 copii, care locuiau în aceeași casă, au rămas sub cerul liber înainte de sărbătorile pascale.

Un incendiu a făcut scrum întreaga locuință, cele două familii reușind să se salveze doar cu cei erau îmbrăcați, mai ales că evenimentul s-a produs la ora 4.30 dimineața.

Oamenii mulțumesc acum lui Dumnezeu că au scăpat cu viață și că focul nu s-a extins și la vecini.

”În casă erau 9 persoane: cei doi bunici, unchiul meu si mătușa, împreună cu cei 4 copii și o verișoară. Cel mai mare noroc a fost că mătușa a simțit un miros puternic de fum. De îndată și-a trezit soțul și au mers să vadă ce se petrece. Văzând flăcările a început să strige în gura mare și să îi evacueze pe toți. Copleșit de durere a sunat la urgențe pentru a interveni un echipaj pompieri, pentru a putea stinge incendiul însă nu mai era nici o șansă. Flăcările s-au extins atât de repede încât erau amenințate și casele celor doi vecini. Noroc de unchiul meu care a intervenit cu 2 extinctoare și a mai redus din amploarea focului”, a spus Andrei Cristian Lihor, nepotul proprietarilor.

În ajutorul lor au sărit imediat localnicii, care le-au adus de îmbrăcat, mai ales că bunicul a fost prins de flăcări desculț, dar și mâncare.

De asemenea, primarul comunei Șuletea, Ciprian Robert Tamaș, a făcut apel la semeni să sprijine financiar cele două familii necăjite, pentru a-și construi o nouă casă.

”Vin cu rugămintea la fiecare dintre voi, dragi prieteni, și vă rog să ajutați acești oameni greu încercați de soartă! Ne puteți suna direct pe noi la Primăria Șuletea, sau direct pe el, la numărul de telefon 0760.824.511! Avem și un cont bancar, al băiatului lui Bobi, cel pentru alocația de stat: COSTACHE REMUS MANUEL RO28RNCB0260160710160001. Orice ajutor va fi binevenit!”, a scris primarul comunei Șuletea pe pagina personală de facebook.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *