Victorie neconvingătoare pentru CSM Vaslui


CSM Vaslui a câștigat cel de-al treilea amical disputat în pregătirile de dinainte de startul Diviziei A, însă jocul elevilor lui Leonard Bibirig nu a convins.
Cei aproximativ 100 de spectatori au asistat la un meci modest, în care momentele bune au alternat cu cele de juniori.
Vasluienii au condus pe toată durata jocului, iar CSU Galați a contat doar în prima repriză, când s-a ținut scai de gazde. Scorul pauzei a fost 14-10.
La reluare, formația vasluiană a fost mai atentă în atac, reușind pe faza a doua și contraatac să se distanțeze și la 12 goluri.
În echipa gălățeană și-a făcut apariția și fostul vasluian, Tiberius Moldovanu. Acesta s-a contrat aproape tot jocul cu Polocoșer și Voinea, de la Vaslui.
Nu a uitat să-l ironizeze și pe tehnicianul vasluienilor la fiecare gol marcat, știut fiind faptul că între cei doi nu există o relație profesională prea bună de pe vremea când erau din același grup, la Vaslui.
S-a terminat 31-21, iar Leonard Bibirig mai are timp pentru a remedia problemele apărute la construcție, astfel încât la startul competiției echipa să arate cât mai bine.
În cele trei jocuri amicale, CSM Vaslui a învins de două ori CSU Galați, fiind învinsă de HC Buzău, la patru goluri diferență, scor 22-26.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *