ActualitateLocal

Vicecampioană la automodele

DSC_0213
Echipajul de automodele de la Palatul Copiilor Vaslui a terminat pe locul doi la Campionatul Naţional Şcolar de la Amara, devenind vicecampioană naţională. Anul trecut, elevii pregătiţi de Constantin Olaru au terminat pe locul patru la echipe, astfel că rezultatul din acest an reprezintă o performanţă notabilă.
La individual, Tudor Radu, Tudor Sârbu şi Cristian Florea au obţinut două locuri I, un loc II, un loc III, o menţiune şi un loc 5.
“Sunt rezultate mult mai bune faţă de anul trecut, însă eu nu mă mulţumesc cu locul II. Avem o echipă tânără, cu un elev aflat în clasa a doua şi un altul care e de un an în competiţiile naţionale, care au reuşit să obţină rezultate bune în faţa unor adversari cu ani de experienţă. Mulţumim primarului Vasile Pavăl, Inspectoratului Şcolar şi Palatului copiilor Vaslui, care ne-au sprijinit în prezenţa noastră la Amara”, a declarat Constantin Olaru.
Pentru echipajul de automodele de la Palatul Copiilor Vaslui urmează încă două competiţii naţionale, la Miercurea Ciuc şi Bicaz.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button