ActualitateLocal

Vestă căptuşită cu ţigări de contrabandă

IMG2
În P.T.F. Albiţa, poliţişti de frontieră, au descoperit aproximativ 6.000 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova pe care o femeie încerca să le introducă în ţară ascunse pe corp, în căptuşeala vestei cu care era îmbrăcată.
În ziua de 23 martie a.c., în jurul orei 23.30, la P.T.F. Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, în calitate de pasager într-un autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în R. Moldova, Larisa S., în vârstă de 50 de ani, domiciliată pe raza municipiului Bucureşti.În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi persoanelor, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit ascunse, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, în căptuşeala unei veste, cu care era îmbracată Larisa S., 5.860 ţigarete, cu timbru de acciză R.Moldova.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor în valoare de 1.320 lei şi sancţionarea contravenţională a femeii cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button