ActualitateLocal

Vasluiul se pregătește de cea de-a VIII-a ediție a Serbării Florilor

Timp de trei zile, în perioada 17-19 mai, în Centrul Civic al Municipiului Vaslui, se va desfășura ”Serbarea florilor”, ediția a VIII-a.

La evenimentul organizat de Primăria Municipiului Vaslui și-au anunțat participarea 34 de producători în domeniul horticol și 6 instituții publice din țară.

Manifestarea expozițională reprezintă o oportunitate, atât pentru producători în vederea promovării și comercializării produselor și serviciilor, cât și pentru persoanele care doresc să achiziționeze flori și material dendrologic.

Vasluienii sunt așteptați să ia parte la un eveniment plin de culoare și parfum, eleganță și rafinament.

„Ca de fiecare dată, pentru trei zile, platoul Centrului Civic va fi locul din care vizitatorii vor putea achiziționa bulbi, flori în ghivece, material dendrofloricol și utilaje necesare îngrijirii spațiilor verzi, iar foaierul Casei de Cultură va redeveni spațiul expozițional în care instituții publice își vor demonstra măiestria în arta aranjamentelor florale. Noutatea acestui an o constituie prezența, în acest spațiu expozițional, a reprezentanților orașului Chișinău și comunei Purcari, raionul Ștefan Vodă, din Republica Moldova, alături de Universitatea de Științe ale Vieții “Ion Ionescu de la Brad” din Iași, primăriile din Iași și Bârlad și Direcția Silvică Vaslui.”, anunță reprezentanții Primăriei municipiului Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button