Vasluiul a găzduit Festivalul ”Mai cu Folk”

Organizatorii Festivalului ”Mai cu Folk”, eveniment ajuns la ediția a VIII-a, au fost copleșiți de numărul mare de participanți, astfel că partea de concurs a fost extinsă și pentru duminică, 15 mai.

Juriul a avut o misiune dificilă, fiindcă în concurs s-au regăsit voci foarte bune, care au reușit să surprindă, interpretând melodii consacrate, dar și mai puțin cunoscute, în speranţa că vor obţine unul premiile puse la bătaie de organizatori.

”Mă bucură faptul că printre concurenţi se regăsesc o serie de tineri din alte judeţe, care au venit la Vaslui motivaţi de muzica folk și de festival, care și-a câștigat un renume. Față de edițiile trecute, în acest an sunt foarte mulți participanți care au reușit să impresioneze prin muzică și poezie. Îi felicităm și le dorim mult succes în continuare”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Pe scena din Parcul Copou au urcat și nume consacrate, cum ar fi Walter Ghicolescu sau Elena Barbu.

Ediția din acest an este dedicată memoriei artistului Ion Chiriac, în amintirea căruia juriul a oferit un premiu special.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *