Vaslui:Tineri retinuti pentru violente


Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reținut șapte persoane cu vârste cuprinse între 18 și 31 de ani, din comuna Lipovăț, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

În seara de 26 decembrie a.c., doi tineri în vârstă de 18, respectiv 23 de ani se aflau într-un local din satul Chițoc, comuna Lipovăț. Între tânărul de 18 ani și un altul de 19 ani, aflat în local, a izbucnit un conflict spontan. În acel moment, persoana de 19 ani a solicitat intervenția altor șase persoane din aceeași localitate, care au venit în scurt timp și au agresat tinerii de 18 și 23 de ani.
Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au efectuat cercetări și au probat activitatea infracțională a persoanelor implicate în agresiune. Șapte persoane au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.
Persoanele reținute urmează a fi prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …