ActualitateLocal

Vasluienii sunt chemaţi să cureţe judeţul de deşeuri, în cadrul campaniei ”Let’s Do It Romania”

gggg
Vasluienii sunt aşteptaţi să se implice în număr cât mai mare în cadrul campaniei de curăţenie “Let’s Do It, Romania”, organizată la Vaslui, sâmbătă, 24 septembrie.
Proiectul “Let’s Do It, Romania!”, iniţiat în 2010 la nivel naţional, îşi propune să mobilizeze cât mai mulţi români pentru a curăţa mormanele de gunoi din arealele naturale ale ţării, şi asta într-o singură zi.
„Hai să facem curăţenie în judeţul Vaslui şi în România într-o singură zi alături de zeci de mii de voluntari. Convinge-ţi familia şi prietenii să ţi se alăture în lupta împotriva deşeurilor şi alegeţi locul pe care vreţi să-l ecologizaţi. Pentru mai multe detalii legate de Ziua de Curăţenie Naţională din judeţul Vaslui, ne puteţi scrie pe vaslui@letsdoitromania.ro”, precizează organizatorii din Vaslui.
Anul acesta, în judeţul Vaslui, campania “Let’s Do It” este susţinută de un număr foarte mare de voluntari şi promovată de mai multe ONG-uri, instituţii publice, primării şi şcoli.
„Let s Do It Romania” îşi propune să aducă o schimbare reală cu privire la starea de curaţenie a pământului şi să demonstreze că oamenilor le pasă de natură şi de ţara în care locuiesc şi că vor să trăiască într-o lume mai responsabilă.
Impactul proiectului “Let’s Do It, Romania” a fost unul important la nivel naţional, cât şi judeţean. An de an, tot mai mulţi voluntari s-au alăturat acţiunii de curăţenie, imagini cu sute de saci de gunoi şi cu zone curăţate complet de deşeuri fiind distribuite pe paginile de socializare online.
“Let’s Do It, Romania” este cea mai mare acţiune de voluntariat organizată vreodată în România.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button